CONDITII DE LIVRARE/RETUR SI PLATA

1. Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor.
2. Timpul de executare si livrare pentru o comanda va fi comunicat fiecarui client in parte.
3. Produsele sunt ambalate in mape de plastic ( cu buton sau alt sistem de inchidere ) sau in pungi de plastic transparente inchise prin lipire, capsare ( sau alt sistem de prindere ).
4. Comenzile sunt livrate la sediul clientului (pentru cei din Cluj-Napoca) si prin curier rapid pentru restul localitatilor din tara. Costurile de livrare se calculeaza in functie de greutatea produselor comandate si destinatia coletului si vor fi suportate de client.
5. Plata produselor se face cash la livrarea produselor ( pentru clientii din Cluj-Napoca) sau prin virament bancar sau cash/ramburs, la ridicarea coletului , pentru comenzile expediate prin  firme de curierat rapid.

6.Orice reclamatie asupra coletelor trebuie efectuata la momentul primirii acestora. In cazul in care observati deteriorari sau alte nereguli la colet, trebuie sa le semnalati si sa semnati nota de transport cu observatiile respective.

8.Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate de la noi. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate, le puteti returna in 14 zile de la data la care v-au fost livrate, iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, in conditiile legale ( prevazute in OUG 34 din 4 iunie 2014 ) privind dreptul de retragere al consumatorului in cazul comertului la distanta. Inainte de returnarea produsului este obligatoriu sa anuntati printr-un email catre corinna_rus@yahoo.com intentia de a returna un produs / mai multe produse.

Cum se returnareaza banii:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, S.C. XIRIUS S.R.L. se angajeaza sa returneze beneficiarului, in cont, suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului de catre vanzator.

Conditii pentru retur:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi,  urme de folosire excesiva etc.